top of page
  • Skribentens bildEdina

Här är jag och min intention!

Det glädjer mig att du hittat hit till min sida, känn dig välkommen!

Det du kan förvänta dig här om du väljer att följa mig är att jag kommer dela med mig allt som har med Hållbar hälsa att göra, alltså vad hållbar hälsa är enligt mig, både för enskilda individer och (arbetsplatser - det kommer förmodligen lite senare 😄)

Yoga & Avslappning

Stressreducering

Personlig utveckling

Självledarskap

och även Ledarskap & Medarbetarskap


Min intention är att dela, inspirera, hjälpa, se, ge, ta, lära in , lära ut, prata, skriva, känna, reflektera etc.

Jag är 45 år och har aldrig mått så bra som jag gör nu.

Det må ha tagit mig många (11 tror jag) år att komma hit hihi men det var värt det ! Allt har sin tid.

Att göra den inre resan är ibland smärtsam men nödvändig för att växa. Jag är tacksam för varje erfarenhet varje lärdom, alla har haft sina syften.

Jag är tacksam för alla människor jag mött både i det yrkesverksamma livet och privatlivet, alla har lärt mig något om mig själv.

Och de som har varit mest JOBBIGA, har faktiskt gett mig DJUPASTE insikter om mig själv. Så tack till er 🥳

Det jag är mest tacksam för är mina barn. Det är tack vare deras påminnelse/reflektion om hur jag var när jag var fast i ekorrhjulet som jag började montera ner ekorrhjulet bit för bit. När min son sa till mig för något år sen ”Mamma du pallar aldrig nåt” och detta var när jag svarade på hans fråga att hitta på nåt över helgen. Mitt standard svar på den tiden var ”Pallar inte”.

Så hans ord gjorde faktiskt ont , då, nu är jag så tacksam för dem ! 🙏🏽

Jag är tacksam att få göra den här resan här på instaaaaa och ser med spänning och glädje vad som skall komma 🥰

Tacksam är jag också för dig som väljer att följa mig 🙏🏽

Go with the flow !


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page