top of page
  • Skribentens bildEdina

Och så startade min resa i personlig utveckling...

Vad behöver just Du i din resa att reducera stress, må bättre, utvecklas och ha en mer tillfredsställande tillvaro?

Vill du vara en av deltagarna i min fokusgrupp för Yoga Välbefinnande Personlig utveckling?


När min utvecklingsresa startade befann jag mig i en period där stressen var som högst. Jag försökte navigera i tillvaron och hitta verktyg att må bra.

Det första verktyget för mig var Yoga. Yoga hjälpte mig att bromsa ner och hinna ifatt mig själv. Det var både en spännande och smärtsam resa, men nödvändig.

Nu efter många år av yogautövande, inklusive on och off perioder, ser jag tydliga resultat i mig själv och hur jag ser på stressen och på hela min inre och yttre värld.

Yoga i kombination med andra verktyg, såsom terapi och samtal, naturen, är bara av några av dem verktyg som hjälpt mig dels få insikter om stress orsaken och dels reducera den ohälsosamma stressen. Den här kombinationen hjälpte mig att bli en mer närvarande förälder, en individ som trivs med tillvaron och sig själv. Det har också lett mig till att känna mig starkare och våga följa min dröm. Våga utvecklas!
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page