top of page
  • Skribentens bildEdina

Varför ONLINE Yoga & Avslappning?

Själv var jag lite tveksam till att både få och ge yoga online, men jag tänkte 'ah vi provar och ser'! Man vet inte förrän man provar.

Min första online yogakurs gick jag hos Jeanette på Fysioifokus för något år sedan och det blev ju bättre än väntat!

Och eftersom jag kände att den online kursen gav mig något, så ville jag ge andra samma möjlighet. Så nu efter att ha provat några gånger och fått fint feedback finns inte den tveksamheten kvar. Detta kan jag säga blir en bestående ONLINE koncept framöver (plus lite annat :) )


Jag tror på att online koncept kan vara alternativ i vår resa att uppnå bättre välbefinnande.Det ena förutsätter inte det andra.

Det som är mitt huvudsyfte är att ge en avslappning, en stund för vilan, återhämtning, reflektion. Och det går faktiskt att uppnå det ONLINE.

Ett smidigt och enkelt sätt i hemmiljö, utan att behöva ta sig någonstans. Man kan efter att ha diskat klart i köket gå direkt till yogamattan. Man behöver inte ta sig iväg någonstans, och man kan ha pyjamas på sig. Ibland kanske det blir att man går direkt från köket till yogamattan och ibland man kanske kan göra det riktigt mysig med tända ljus, dämpad belysning, aromaoljor, rökelse, ja så som man vill och önskar. Och bara det här att göra det så skönt för sig är en viktig del i självkärlek, självomhändertagande.


En annan sak som har kommit upp i mina samtal med er är KAMERAN. Detta kan vara en faktor som en del kan känna sig obekväma med, det gjorde jag iaf när jag gick kursen. Och jag tänker att på mina online för avslappning och yoga har jag inga krav att ha kameran på, dock är det bra om du är med första gången hos mig, att jag inledningsvis kan 'hålla koll' på hur du utför dina positioner. Så gör som du känner för, antingen AV eller PÅ med kameran. Det viktigaste är att du ger dig själv en stund.


Så jag hoppas att vi ses online!


Med värme,

Edina
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page